• Geri dön

  • 134 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


Yeni yıla girerken tarzıyla dikkatleri üzerine çekmek isteyen erkeklere, DeFacto rahatlığı ve şıklığı bir araya getiren tasarımlar sunuyor.

Yılbaşı gecesinde şıklığı ve tarzıyla dikkat çekmek isteyenlerin heyecanına ortak olan DeFacto, yılbaşı kutlaması için erkeklere hem şık hem rahat kombinler sunuyor. Spor şıklığın ve klasik giyimin en dikkat çekici seçeneklerinin yer aldığı koleksiyonda triko kazaklardan, gömleklere, düz ve çizgi desenli şık pantolonlara ve ceketlere kadar pek çok alternatif bulunuyor. Gecenin enerjisinden ilham alan tasarımlarda siyah, gri ve beyaz başta olmak üzere farklı renk seçenekleri yer alıyor.

Spor tarzından ödün vermek istemeyen erkekler de jeanlerle kombinlenen yılbaşı temalı triko kazaklar ve rahatlığın vazgeçilmez parçası sweatshirtler ile yılbaşı gecesinin keyfini çıkarıyor. Hem kış mevsiminin hem de yeni yılın simgesi olan kırmızı, beyaz, yeşil renkler ve yılbaşı temalı desenler kazaklara yeni yılın enerjisini katıyor.

DeFacto ürünlerine www.defacto.com adresinden, DeFacto mobil uygulamasından ve tüm DeFacto mağazalarından ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL